Ingatlan cserebere

Ingatlan cserebere - Eladó ingatlan - Ingatlan csere

Cégünkről

Múltunk, elgondolásaink
Cégünk kisebb-nagyobb megszakításokkal 92 óta dolgozik több, egymással nem feltétlenül fedésben lévő szakterületen. Fő profilunk a mechanikus biztonságtechnika szakterületén kívül a webprogramozás. A cégformánk az idők alatt megváltozott, egyéni vállalkozásból Bt. lettünk. Egy dolog nem változott: ha valamivel foglalkoztunk, akkor azt komolyan csináltuk. Nincs ez másként most sem, amikor létrehoztuk az Ingatlancsereber.hu oldalt.

Több szempontból is hiánypótlást kívántunk végezni:
  • Sok magát ingyenesnek hirdető portálról előbb-utóbb kiderül, hogy igazából ingatlanközvetítéssel foglalkozik; innentől komolytalan az ingyenességük. Úgy gondoltuk, inkább legyen minimális hirdetési költség, de hozzunk létre egy olyan oldalt, ahol igazán a tulajdonosok hirdethetnek.
  • A gazdasági válság hosszan tartó hatásai miatt kisebb let a fizetőképes vásárlóerő, ám sok ember aszeretne ilyen-olyan okból elköltözni. ha ragaszkodunk az adás-vételhez, akkor lecsökken a lehetőségek száma. Abban az esetben azonban, ha elfogadjuk az ingatlancsere létjogosultságát, kibővül a paletta. Oldalunk ezt kívánja másodsorban támogatni felépítésével, későbbi fejlesztéseivel
  • Úgy gondoljuk, hogy sok cég hamis képet igyekszik súlykolni az átlagemberekbe, mégpedig azt, hogy ingatlant eladni csak és kizárólag közvetítőcégeken keresztül lehetséges okosan. Csakhogy ilyenkor megfeledkeznek arról az apróságról, hoghy kevés kivételtő eltekintve ugyanazokkal az eszközökkel próbálják eladni az ingatlanokat, amelyekkel akár Ön is megpróbálhatja, miközben komoly jutalékokat számítanak fel. Erről részletesen a cikkeknél olvashat: [ Miért adja el Ön saját ingatlanát? ]
  • Az internet adta lehetőségeket igenis használhassa ki olyan is, aki nem ért a programozáshoz. Ezért készítettük el úgy az oldalunkat, hogy bárki számára könnyen kezelhető legyen és az ingatlan hirdetés feladásakor is igyekeztünk minden részletre kitérni, ami egyébként lehet, hogy elkerülte volna a figyelmét
Személyes bemutatkozó
Üdvözlöm! A nevem Koncz János. Cégem biztonságtechnikai munkái során sokszor volt alkalmam beszélgetni olyanokkal, akik szerettek volna változtatni lakhelyükön, de nem tudták, hol kezdjék el. Mivel a hirdetési portálok, újságok az ingatlanközvetítőktől hemzsegnek, sokan megijedtek, hogy csak úgy adhatják, cserélhetik el lakásukat, ingatlanukat, ha ezzel sok-sok pénzért megbíznak valakit. Arról nem is beszélve, hogy vannak, akik sűrűn teleírt szerződést aláiratva a hozzá nem értő kuncsafttal kizárólagosságot követelnek (ami enyhén szólva nevetséges, hiszen ők is jutalékos rendszerben dolgoznak).

Ezeket a tapasztalásokat és korábbi jótanácsokat figyelembe véve döntöttem úgy, hogy időt áldozunk erre a project-re és elkészítjük azt a weboldalt, ami egyszerűen hiányzik!

A folyamatos fejlesztési terveknek megfelelően tovább kívánjuk bővíteni, gazdagítani az oldalt, s amint túlléptünk a Tesztverzión, olyan eszközt adni az Ön kezébe, amivel valóban gyorsan megtalálja potenciális vevőjét, eladóját, cserepartnerét,s mindezt töredékéért, mint amennyit szerencsevadász közvetítőkre költene.

OFF: Köszönet az ötletért, Kriszti!
Cégünk adatai
Rövid név:Polykon Bt.
Ügyvezető:Koncz János
Ügyvezető telefon: 06-30/3128777
Az ügyvezető úr aktuális hirdetésekkel kapcsolatos kérdésekre nem tud Önnek választ adni! Ezügyben keresse meg a technikai segítséget az Elérhetőségeknél!
Ügyvezető igazgató:Koncz János
Hivatalos e-mail cím:

Megosztom:

Ismerősöknek ajánlom Facebook-on ajánlom Twitter-en ajánlom Iwiw-en ajánlom
Jelenleg 5 látogató tartózkodik itt
Ingatlan terület átváltás
Innen:

Ide:


Cégünkről

Elérhetőségek

Jog

Webtérkép