Ingatlan cserebere

Ingatlan cserebere - Eladó ingatlan - Ingatlan csere

[ RÉSZLETEK ]
Igyekszünk tematikusan összegyűjteni kérdéseket és válaszokat
Kiemelt reklámok és extra reklám lehetőségek
FONTOS! A kiemelt reklámokat a fejlécben megjeleníthető futószöveg kivételével írásban kell megrendelni az ingatlancserebere oldaltól. Erre a hirdetés melletti megrendelési szimbólum megnyomásával van lehetőség.

Legfontosabb Kiemelt reklámjaink és azok paraméterei

Kiemelt-1 banner - magán ingatlanhirdetéshez
Ez egy darab 182 x 182 pixeles banner az oldal színvilágától jól elkülönülő színekkel, amely minden egyes alkalommal megjelenik, amikor az oldalt behívják; szűrőbeállításoktól, megjelenítési profiltól függetlenül. A banner rákattintáskor vagy a szokásos ingatlancserebere adatlapot hozza be, vagy pedig egy a megrendelő által megadott linkre mutat.

(A bemutatott hirdetés csak minta!)
A megjelenésA méret (pixel)Megj. gyakoriságÁraMegnéznémRendelés
182 x 182Minden behíváskor15.000 Ft + ÁFA
(1 hétre)
Kiemelt-2 banner - magán ingatlanhirdetéshez
Ez is egy 182 x 182 pixeles banner az oldal színvilágától elkülönülő színnel. Ez nem mindig ugyanott jelenik meg (egy időben összesen 5 darab regisztrálható be, ennél többet nem jelenít meg az oldal), de minden egyes alkalommal megjelenik, amikor az oldalt behívják; szűrőbeállításoktól, megjelenítési profiltól függetlenül. A banner rákattintáskor vagy a szokásos ingatlancserebere adatlapot hozza be.

(A bemutatott hirdetés csak minta!)
A megjelenésA méret (pixel)Megj. gyakoriságÁraMegnéznémRendelés
182 x 182Minden behíváskor, de mindig máshol6.000 Ft + ÁFA
(1 hétre)
Kiemelt-3 banner - magán ingatlanhirdetéshez
Ez is egy 182 x 70 pixeles banner az oldal színvilágától elkülönülő színnel. Ez nem mindig ugyanott jelenik meg. Egy időben összesen 15 darabot engedélyez a gép, ebből mindig csak 5 jelenik meg véletlenszerűen, amikor az oldalt behívják; szűrőbeállításoktól, megjelenítési profiltól függetlenül. A banner rákattintáskor vagy a szokásos ingatlancserebere adatlapot hozza be.

(A bemutatott hirdetés csak minta!)
A megjelenésA méret (pixel)Megj. gyakoriságÁraMegnéznémRendelés
182 x 70Nem minden behíváskor (kb 1:3 arányban),
és mindig máshol
4.000 Ft + ÁFA
(1 hétre)
Kiemelt-4 banner - üzleti partnereknek
Ez is egy 182 x 50 pixeles banner. A mutatott kép csak minta, ebben a méretben elképzelhető bármilyen 50 kByte-nál nem nagyobb kép, animáció, szöveg. A bannerra kattintáskor egy bemutatkozó oldalra lép, amit korábban jóváhagy a megrendelő. A rendszer elfogad bármennyit ebből a típusból, de egyszerre csak néhány darabot jelenít meg. Viszont lehet hozzá rioritásokat kérni, tehát bizonyos szűrőbeállításoknál sokkal nagyobb valószínűséggel jelenik meg, mint egyébként. (Pl. ha az érdeklődő Vas megyei ingatlanokra keres, akkor célszerűen vas megyébe tevékenykedő céget is fog keresni, legyen szó akár ügyvédi irodáról, akár mesteremberről, akár ingatlanközvetítő irodáról.

(A bemutatott hirdetés csak minta!)
A megjelenésA méret (pixel)Megj. gyakoriságÁraMegnéznémRendelés
182 x 50Nem minden behíváskor,
és mindig máshol,
de prioritással
Szakemberek
3.500 Ft + ÁFA/hó
Ingatlanirodák
15.000 Ft + ÁFA/hó
Ügyvédi irodák
15.000 Ft + ÁFA/hó
Futóüzenet a fejlécben
Alapállapotban a honlap felső részén, a fejlécben a weboldal neve alatti sorban egy pozicionáló szöveg található, amely néhány szóval utal az oldal fő relevanciáira. Ezt a területet használhatja ki rövid - max.300 karakteres - üzenetinek nyilvánosságra hozására. A rendszer egyszerüen működik:
  • Ön bejelentkezett felhasználóként a jobb felső sarokban ekkor látható INFO menüre megy és ide belépve a felső privátmenüben rákattint a "Futószöveg" ikonra. A megjelenő felület részletesen elmagyarázza a teendőit, de itt is részletezzük...
  • A felületen megjelenik egy emelt díjas SMS-telefonszám. Erre számra elküldi az "ICS FUTOSZOV" SMS-t. (Az "ICS" és a "FUTOSZOV" szavak közt szóköz kell legyen!)
  • A visszaigazoló sms-ben kap egy kódot, amely segítségével beírhatja a szövegét az adott felületen.
Az üzenet alacsony ára ellenére hatásos lehet, mivel ha nem érkezik újabb üzenet, akkor 24 órán át fog látszani és minden betöltéskor elindul. Természetesen van "rizikója" is a dolognak, tehát kicsit szerencsejáték is. Ugyanis ha bármikor bárki új üzenetet tesz fel, az felülírja az Önét. Jókor, jó időpontban hasznos lehet, amúgy pedig megér egy próbát.

A futóüzenet előtt és után:


Az emelt díjas SMS ára jelenleg 250 Ft+Áfa, amit az Ön szolgáltatója az aktuális telefonszámláján jelentet meg.

A közelmúlt üzeneteit természetesen vissza lehet nézni, így meggyőződhet róla, hogy üzenete mennyi ideig volt fent és egyéb statisztikákat is számolhat. Az üzenet nem tartalmazhat HTLM kódokat, javascript elemeket, linkeket. Ezeket a rendszer kiszűri.

Megosztom:

Ismerősöknek ajánlom Facebook-on ajánlom Twitter-en ajánlom Iwiw-en ajánlom
Jelenleg 6 látogató tartózkodik itt
Ingatlan terület átváltás
Innen:

Ide:


Cégünkről

Elérhetőségek

Jog

Webtérkép