Ingatlan cserebere

Ingatlan cserebere - Eladó ingatlan - Ingatlan csere

Igyekszünk tematikusan összegyűjteni kérdéseket és válaszokat
Hirdetések, hirdetésfeladás
Hogyan megy a hirdetés feladás?
Nagyon egyszerű!

1. Ön beregisztrál és bejelentkezik
2. A Hirdetés feladása menüpontra kattintva bejut a megfelelő menübe, ahol kiválaszthatja a hirdetés alaptípusát. Az első két pontot csak magánhirdetők vehetik igénybe!
3. A hirdetési felület végigvezeti a hirdetés feladásán a kezdő lépéstől az utolsóig. Így Ön el tudja készíteni a piszkozatát.
4. Miután elkészült, beélesítheti a hirdetést egyetlen gombnyomással (amennyiben ingyenes alaphirdetést kíván közzétenni, mivel ennél az első 10 nap ingyenes). Ha nem alaphirdetést kér, úgy továbbléphet a Fizetési módok menüre, ahol tájékoztatjuk a teendőkről.
5. Ha ingyenes alaphirdetést jelentet meg, ez azonnal megjelenik. Egy hét után Ön kap egy figyelmeztető e-mailt, hogy a hirdetése lejár. ha a 10. napig nem kéri, hogy fizetősen tovább éljen a hirdetése, úgy az visszakerül a piszkozatok közé (2 hónapon belül bármikor visszaélesítheti fizetősként).
Miért csak egy hirdetést lehet feladni egy nap?
Két oka van: a rendszer dátum és regisztráció alapján azonosítja a hirdetéseket. Másrészt ezzel is szeretnénk kiszűrni a nem magán hirdetőket, mivel az oldal elsődleges célja a magánemberek hirdetési lehetőségeinek kiszélesítése.
Szeretnék teljesen egyedi hirdetést feladni az oldalsó oszlopokban. Van erre lehetőség?
Igen. Banner jellegű hirdetésként korlátozott számban el tudunk helyezni speciálisan kiemelt hirdetést az oldalsó felületeken. De nem kívánjuk zsúfolttá tenni az oldalt. Részletekről az Egyéb reklám és kapcsolat főmenüben olvashat.
Utólag megváltoztathatom a hirdetés szövegét?
Igen, természetesen. Ennek a lehetőségnek véleményünk szerint ingyenesen benne kellene lennie minden komolyabb internetes felület szolgáltatási listájában.
Beélesítés után megoldható, hogy kiemelt legyen a hirdetésem?
Egyelőre nem, de mivel elég nagy rá az igény, dolgozunk rajta. A beélesítést követően Ön már csak törölni tudja a hirdetését, ha időközben sikerült eladni, elcserélni ingatlanát és nem kívánja, hogy tovább keressék ez ügyben?
Ha sikerült elcserélnem, eladnom az ingatlanomat, van lehetőség a hirdetésem törlésére?
Természetesen. A tiszteletdíj megfizetése után a hirdetés az Ön tulajdonát képezi, azt tesz vele, amit szeretne: törölheti, módosíthatja. Olyan módosítást nem eszközölhet rajta, ami a tarifa megemelkedését jelentené (például alaphirdetés kiemelté tétele).
Hogyan tudom meghosszabítani a hirdetésem idejét?
A rendszer által generált kódszóval (négybetűs) küld egy emelt díjas SMS-t vagy átutal akkora összeget, amekkorát szeretne még a hirdetésre fordítani. A részletekről vagy az INFO panelnél kap tájékoztatást vagy a meghosszabbítani kivánt saját hirdetését megnyitva talál egy szimbolumot:

Erre rákattintva eljut a hirdetés szerkesztéséhez, ahol tájékozódhat.
Üzletmenet
Fizetős hirdetést helyeztem fel Önökhöz. Hogyan kapok erről számlát?
A regisztrációt követően a jobb felső részen található INFO gomb megnyomásával eljut az Ön saját felületére. Itt - többek közt - megadhatja a számlázási címét is, ha ez eltér a lakcímétől. Minden hó 15-ig összesítjük az addig összegyűlt és le nem számlázott tételeket és hó végéig kipostázzuk azt. A 15-e után aktualizálódó tételeket a következő hónapban számlázzuk.

Aktualizálódási időpont átutalás esetén a visszaigazolás napja.

Emelt díjas SMS szolgáltatás igénybevétele esetén nem mi, hanem az Ön távközlési szolgáltatója ad számlát.
Hogyan tudom aktiválni a hirdetésemet?
Miután elkészült a piszkozat, az utolsó lépésnél erről informáljuk.

A lényeg az, hogy minden hirdetéshez jár egy négybetűs kód (kisbetűk, nagybetűk, számok véletlen kombinációja). A rendszer ez alapján azonosítja az Ön hirdetését. Miután tehát elkészült a piszkozattal, nincs más dolga, mint emelt díjas SMS küldésével vagy közvetlen átutalással elküldje az adott hirdetésnek megfelelő tarifát. Mindkét fizetési mód esetében hivatkozni kell a négybetűs kódra (SMS esetén magában a küldött szövegben: pl. ICS FIZ xyz1 - ahol xyz1 a rendszer által generált kód, átutalásnál pedig egyszerűen az első közlemény sorba ezt a négybetűs kódot kell írni.). Erről pontosan tájékoztatjuk, miután elkészült a hirdetése.

Az összeg beérkezése után a rendszer megnézi, hogy a beküldött összeg mennyi időre elegendő és addig aktiválja a hirdetését. Az idő lejárta után passzív piszkozat státuszba kerül vissza a hirdetés. Nincs tehát olyan, hogy Ön megfeledkezik a hirdetéséről, mi pedig szó nélkül számlázgatjuk tovább.
Kezelőszervek
Általános kérdések
Hogyan oldják meg, hogy ingatlankereskedők ne használják az oldalt hirdetési célra?
Van olyan felületünk, amelyet ingatlanirodák is használhatnak.

A kifejezetten magánfelhasználóknak szánt felületet rendszeresen ellenőrizzük és fenntartjuk a jogot, hogy adott esetben ellenőrizzünk egy telefonszámot próbahívással. Ha kiderül a rosszhiszeműség, letiltjuk az adott számot. Mivel a regisztráció telefonszám alapú, így előbb-utóbb kifogy az illető a telefonszámokból.

A hirdetések mennyiségéből, a feladások gyakoriságából is lehet következtetni a hirdető magán jellegére, illetve mindenkit megkérünk, hogy használja az Illegális menüpontot, ha azt tapasztalja, hogy visszaélés történt. Ugyanilyen hasznos lehetőség a konkrét hirdetések megjelenítésénél a Jelentem kapcsoló. Amyennyiben Ön azt tapasztalja, hogy a felhívott magánhirdető valójában ingatlaniroda, jelezheti ott is.

Előbb-utóbb kiszűrődik aki csalni próbál.
Hogyan oldják meg, hogy ingatlanosok ne hívhassanak a megjelentetett hirdetésem alapján?
Ezt sehogy nem tudjuk Önnek szavatolni. Azt nem tulthatjuk meg, hogy bárki olvassa, felhasználja az oldalon megjelentetett információkat.
Miért érdemes regisztrálni?
1. Regisztráció nélkül nem tud hirdetést feladni,

2. Regisztrált és bejelentkezett felhasználóként igénybe vehet olyan szolgáltatásokat, amit egyébként nem.

3. Regisztráció nélkül nem élhet az akciós lehetőségekkel.
Foglalkoznak Önök ingatlanközvetítéssel?
Nem. Az olyan lenne, mintha vizet prédikálnánk és bort innánk. Meggyőződésünk, hogy gyorsabban és olcsóbban eladhatja mindenki a saját ingatlanát, mint közbeiktatott kereskedőkön keresztül.
Mi az oka, hogy a hirdetés feladásakor a Megjegyzések rublikába maximum 6 db számjegyet fogad csak el a rendszer?
Az esetleges trükközések elkerülése végett lett így megoldva. Ha valaki beregisztrál a telefonszámával és kiderül, hogy nem magánszemély, hanem iroda, akkor tiltjuk a rendszerünkből. Ezt legegyszerübben úgy lehetne megkerülni, hogy valótlan számmal regisztrál valaki, aztán nem engedélyezi, hogy ez a szám megjelenjen a hirdetésében, viszont a megjegyzések rovatba szépen beírná a valódi telefonszámát. Nos, 6 db számjeggyel ez nehéz lesz. Viszont 6 db számjegy elég egy átlagos szöveghez.
Miért nincs megjelölve telefonos elérhetőségük?
Az ok nagyon egyszerű: nincs telefonos ügyfélszolgálatunk, mivel bármilyen gond esetén úgyis csak akkor tudunk Önnek segíteni, ha a weboldal adminisztrációs felülete előtt vagyunk. Tárgyalás, munka közben pedig nem tudnánk kezelni a gondjait, problémáit.

Egy felesleges adminisztrátor alkalmazása pluszköltségeket jelentene, ami árnövekedést eredményezne; igyekszünk minden felesleges árnövelő tényezőt kiszűrni.

Az adminisztrációs felületet naponta ellenőrizzük, javítjuk. Bármilyen hiba, csúszás esetén rugalmasak vagyunk, hirdetéskiesés esetén pedig természetesen többletnapokat biztosítunk.
Miért jelentetnék meg fizetős oldalon hirdetést, amikor számos ingyenes ingatlanportál is létezik?
Az alap megjelenés magánszemélyek részére nálunk is ingyenes!

De a kérdésre válaszul: egyrészt sok portál valójában az ingatlanközvetítők részére működik, sok le is van külön szerződve egy-egy céggel. Az Ön reklámja elsikkad a reklámdömpingben. Hiába ingyenes tehát a hirdetés feladása, ha nem látja senki.

Másrészt az ingyenesség - sajnos - sokszor talmi igéret: Ön bejelentkezik x időre ingyenesen, aztán valamennyi idő után automatikusan számlázni kezdenek Önnek. Itt nálunk nincs ilyen. Mi nem hirdetünk ingyenességet, mert az oldal fenntartása pénzbe kerül, ám az első hirdetésére kap bónuszt, amely alaphirdetés esetén 15 napos megjelenést biztosít. Utána pedig nem marad fent a hirdetése és nem ketyeg az óra: lekerülés esetén Ön kap egy értesítést és ha nem fizeti tovább a költséget, lekerül a hirdetése. Nincs tehát semmiféle simli, átverés a dologban.
Törölni szeretném a regisztrációmat! Hol tehetem meg?
Ha Ön be van jelentkezve, akkor a jobb felső menüsorban láthatja ai INFO kapcsolót. Erre kattintva bejut saját személyes adminisztrációs felületére. Itt a felső sorban található a "Regisztráció törlése" opció.
Társalgó

Megosztom:

Ismerősöknek ajánlom Facebook-on ajánlom Twitter-en ajánlom Iwiw-en ajánlom
Jelenleg 3 látogató tartózkodik itt
Ingatlan terület átváltás
Innen:

Ide:


Cégünkről

Elérhetőségek

Jog

Webtérkép