Ingatlan cserebere

Ingatlan cserebere - Eladó ingatlan - Ingatlan csere

Hírek, friss információk

[ RÉSZLETEK ]

2011.04.12.:

Ma hajnaltól véget ért a Társalgó tesztje, úgyhogy mostantól igénybe veheti a beszélgető felületet is. Egyelőre csak kijelölt témákhoz lehet hozzászólni, de tervezzük annak lehetőségét, hogy regisztrált felhasználók is nyithassanak új témákat, amennyiben lesz rá igény.

2011.04.06.:

Portálunkat az indulása óta igen sokan keresték fel és tapasztalataink szerint sok félreértés adódott az ingyenességből. Talán túl lett komplikálva a bónusz rendszer, talán nem volt kellően körülírva. A lényeg, hogy ezen mostantól változtattunk, hogy egyszerűbb legyen az oldal használata:

- Az alap megjelenesű (keret, kiemelés nélküli) hirdetések mostantól ingyenesek. A bónusz rendszer megmarad, de nem adunk senkinek kezdőbónuszt. Természetesen azok, akik eddig megtiszteltek minket regisztrációjukkal, azok megtartják a kapott bónuszösszeget.

- Fizetni csak a kiemelt magánhirdetés feladásakor kell, illetve ha egyéb szolgáltatást is igénybe kíván venni!


2011.04.05.:

Indulásunk óta meglepően sokan nézték meg weboldalunkat és tesztverzióhoz képest viszonylag kevés kritika érkezett. Ezeket köszönjük és ami olyan természetű, azokat folyamatosan orvosoljuk.

Legtöbb kritika az oldal felbontásából eredő hibákra tér ki. Alapból 1280 x 768 pixeles felbontásra optimalizáltuk az oldalt, de az ettől alacsonyabb felbontású verziók is hamarosan elkészülnek. Addig is köszönjük türelmüket!

2011.04.02.:

A mai nap hosszas fejlesztés eredményeképp elindult az Ingatlancserebere.hu ingatlan csere portál teszt verziója. Célunk a magánszemélyek ingatlan adás-vételének, illetve ingatlancseréjének bonyolítását segíteni, mégpedig olyan formában, hogy ne kelljen mesterségesen közbeiktatott láncszemek jutalékait is fizetni.

Normális körülmények közt az ingatlan adás-vétele, cseréje két magánszemély közt jön létre (illetve esetleg cége közt, melyek saját tulajdonukat kívánják áruba bocsátani, illetve megvásárolni), és csupán a szerződés hivatalos és törvényes megfogalmazása miatt van szükség ügyvédi segítségre. Minden más tétel csak azért kerül bele a képletbe, mert elhisszük, elhitetik velünk, hogy csupán közvetítők révén találhatunk nekünk tetsző ingatlant, illetve csak irodák segítségével tudjuk áruba bocsátani ingatlanunkat.

Ez így természetesen nem igaz, hiszen az irodák sem tesznek legtöbbször mást, mint nagy számban hirdetik az ingatlanokat. Nos, ezt megteheti Ön is és lényegesen költséghatékonyabban, mintha az eladási vagy vételi árból súlyos százalékokat fizetne ki egy kívülálló cég számára.

Bízunk benne, hogy hatékonyan és könnyen fogja tudni használni portálunkat!
.

Megosztom:

Ismerősöknek ajánlom Facebook-on ajánlom Twitter-en ajánlom Iwiw-en ajánlom
Jelenleg 3 látogató tartózkodik itt
Ingatlan terület átváltás
Innen:

Ide:


Cégünkről

Elérhetőségek

Jog

Webtérkép