Ingatlan cserebere

Ingatlan cserebere - Eladó ingatlan - Ingatlan csere

Cégünk jogviszonya,
jogi álláspontja
A Polykon Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. (továbbiakban Bt.) nem ingatlanközvetítő cég, sem ilyen irányú jogosultsága, sem hajlandósága nincs. A Bt. webmarketing tevékenységre jogosult, s az ingatlanportál működtetése ezt a célt szolgálja.

Ennek megfelelően a Bt. a szolgáltatással kapcsolatos technikai háttér és a weboldal működtetéséért felelős. A működtetéssel kapcsolatos kiesések, hibák mielőbbi kiküszöbölése közös cél, így a lehető leggyorsabban köteles azt elvégezni. A hirdetések kifizetésével kapcsolatos technikai háttérért az átutalást végző adott bank felelős, az emelt díjas sms-szolgáltatás technikai részéért pedig partnercégünk a Netfizetés.hu Kft.

Az sms szolgáltatásról mind partnercégünk, mind pedig a Bt. pontos nyilvántartást vezet a logok alapján, vita esetén ezekben utána tudunk ellenőrizni a kérdéses tételeknek.

A biztonságos működés érdekében a hirdetésekről, illetve a regisztrációkról a rendszerünk nyilvántartást vezet, de ezt harmadik személynek - a törvényben előírt kivételektől eltekintve - nem adjuk át.

A hirdetések adatait törlésük esetén is a jogszabályokban előírt ideig megőrizzük.

A pénzügyi tranzakciók banki, telefonos és átutalási logjait 5 évig őrizzük meg: ezt a megfelelően eljáró hatóságoknak kötelező csak átadnunk megkeresés esetén, illetve az Adóhatóságnak van betekintési joga.

Cégünk természetesen számlaképes és a számlákat havi összesítésben tudjuk elkészíteni az Ön részére, amelyet legkésőbb következő hónap 15.-ig kell postáznunk.

Bármilyen késedelem, hiba esetén kötelesek vagyunk a Hírek rovatban jelezni azt. Ez alól kivételt képez a szerver vagy az internetes hálózat meghibásodása. A megrendelő által kifizetett időszakot kötelesek vagyunk biztosítani: a kiesett időszakokat jóvá írjuk és adott időszaknyi meghosszabbítást eszközölünk. Kiesésnek számít az oldal elérhetetlensége. Technikai hiba, rendszerleállás esetén a leállás idejének megfelelő időszakot tehát jóváírjuk, a hirdetések határidejét a felfelé kerekített napszámokkal megnöveljük az alábbiak szerint:
  • Amennyiben egy órán belül minimum 12 percet áll a rendszer, azt az órát kiesettnek tekintjük, s a teljes órát jóvá írjuk.
  • Napi 6 óra kiesés esetén a teljes napot jóvá írjuk.
A Bt. nem vállal felelősséget:
  • A késedelmes megjelenésből adódó esetleges anyagi és nem anyagi károkért, mivel egyedi esetektől eltekintve NEM vállaljuk határozott kezdési idejű kampány bonyolítását
  • A hibásan feladott, elírt hirdetések miatt (a megye, település kivételével a legtöbb adat módosítható utólag)
  • Az ingatlanhirdetések esetleg valótlan tartalma miatt.
  • Ha valaki más telefonszámán regisztrálva ad fel hirdetést (természetesen a telefonszám hitelt érdemlően bizonyított tulajdonosának kérésére töröljük, illetve tiltjuk a számot).
  • A hirdetési felülettel való visszaélések miatt. (Egyértelmű esetben megtesszük a szükséges lépéseket)
  • Ingatlanközvetítő cégek vélt vagy valós profit-kiesése miatt


Minden egyéb kérdéses esetben a Ptk. ide vonatkozó paragrafusai és a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének állásfoglalásai szerint járunk el.

A weboldalon fellelhető fotók, képek és információk az Ingatlancserebere.hu tulajdonát képezik. Ez alól kivételek azok a fotók, amelyeket a felhasználók töltenek fel; a felhasználók által feltöltött fotókról a feltöltő gondoskodik, az esetleges jogi felelősség is őt terheli. A fotókkal kapcsolatos önrendelkezési jog kiterjed a saját fotók törlésére is. A web rendszere feltöltéskor leméretezi a fotókat és gyenge, de felismerhető vízjellel látja el.

A weboldalon fellelhető írások nagyobbik része saját, amely pedig nem saját szellemi termék, ott feltüntetjük a forrást, ahonnan átvettük azt, illetve van ahol egy az egyben IFRAME technológiával az eredeti oldalt vágjuk be.

Megosztom:

Ismerősöknek ajánlom Facebook-on ajánlom Twitter-en ajánlom Iwiw-en ajánlom
Jelenleg 3 látogató tartózkodik itt
Ingatlan terület átváltás
Innen:

Ide:


Cégünkről

Elérhetőségek

Jog

Webtérkép