Ingatlan cserebere

Ingatlan cserebere - Eladó ingatlan - Ingatlan csere

Üzletszabályzat

Az ingatlancserebere.hu (továbbiakban Weboldal) oldal kifejezetten magánhirdetők részére jött létre. Ingatlankereskedők, ingatlanirodák csak az "Egyéb reklám és Kapcsolat" menüpontban részletezetteknek megfelelően vehetik igénybe az oldalunkat.

Amennyiben ingatlankereskedő, illetve ingatlaniroda mégis magánhirdetőként próbál hirdetést feladni, azt rosszhiszemű visszaélésnek tekintjük és tiltjuk a rendszerünkből! Rosszhiszemű visszaélés esetén a hirdetési költséget nem fizetjük vissza és - természetesen - a hirdetés is fent marad a webfelületen, de a hirdető részéről történő szerződésszegés miatt az elérhetőségeit letiltjuk, illetve jelezzük a hirdetésen, hogy szabálytalanul került fel!

A hirdetések felületén található "Jelentem" ikon is az ilyen visszaélések kiszűrésére szolgál. Az ingatlancserebere.hu fenntartja a jogot szúrópróbaszerű telefonszám ellenőrzésre; amennyiben bebizonyosodik a visszaélés a fentiek szerint járunk el.

Magánhirdetők egyszerre maximum három ingatlannal kapcsolatos hirdetést jelentethetnek meg és a rendszer sem tárol három hirdetésnél többet egy regisztrációhoz - egyéb hirdetésekre természetesen nem vonatkozik ilyen korlátozás. Mit jelent ez? Azt hogy ha az Ön aktív és piszkozat hirdetéseinek a száma eléri a hármat, nem tud többet felhelyezni, amíg valamelyiket nem törli a rendszerből!

Magánhirdetőink részére az alap megjelenésű hirdetés - keret, kiemelés, stb. nélkül - INGYENES!

[ TARIFÁINKRÓL RÉSZLETESEN ]


Egy magánhirdető egy nap csak egy ingatlannal kapcsolatos hirdetést jelentethetnek meg, élesíthet be.

A hirdetések befizetett és beérkezett tarifáiról minden hónap 15.-ig küldünk számlát, amelyben az előző hó végéig összesített tételek szerepelnek. A hó vége után beérkezett kifizetéseket csak a következő hónapi számlában áll módunkban feltüntetni (ezt kérjük tartsák szem előtt az év vége felé közeledve).

Igyekszünk egyszerű és átlátható rendszert létrehozni. Ezért ha Ön be van jelentkezve, lehetősége van jelezni ha hibát észlel a működésben, javaslata lenne felénk vagy ha illegális tartalmat észlel. Kérjük tehát, hogy amennyiben hibát észlel vagy javaslata lenne felénk, jelezze a fejlécben található "Hiba-Ötlet" ikonra kattintva. Ugyanitt kérjük jelezze az "Illegális tartalom" ikonra kattintva, ha valamely hirdetés szövegében, tartalmában, a csatolt képekben illegális tartalmat fedez fel!
Hiba-Ötlet ikonIllegális tartalom


A Weboldal üzemeltetője és karbantartója a Polykon Bt. (adatok az Impresszumban). A feladott hirdetések tartalmáért cégünk semmiféle felelőséget nem vállal, jogi- és anyagi felelőségünk csupán a technikai szolgáltatásáért kérhető számon. Ennek megfelelően nem vizsgáljuk a hirdetések valóságtartalmát, illetve nem vállalunk felelőséget a hibásan létrehozott, rossz tartalommal bíró hirdetésekért sem.

A beélesített ingatlanadás-vétel és ingatlancsere hirdetések minden alkalommal megjelennek a felületünk megfelelő részein, illetve a keresőnkben is. Ennek megfelelően amennyiben a hirdetés már nem aktuális (létrejött az adás-vétel, csere, elállt az üzlettől a hirdető), minden esetben a Hirdető feladata annak eltávolítása.

Technikai hiba, rendszerleállás esetén a leállás idejének megfelelő időszakot jóváírjuk, a hirdetések határidejét a felfelé kerekített napszámokkal megnöveljük az alábbiak szerint:
- Amennyiben egy órán belül minimum 12 percet áll a rendszer, azt az órát kiesettnek tekintjük, s a teljes órát jóvá írjuk.
- Napi 6 óra kiesés esetén a teljes napot jóvá írjuk.

A rendszer telefonszám alapján azonosítja az ügyfeleinket. Amennyiben a Hirdető önhibáján kívül megszűnik a telefonszáma (ellopott készülék, stb.) és jelzi számunkra megfelelő bizonyító erejű iratok másolatának megküldésével e-mailcímünkre, lehetőség van a hirdetés időtartama alatt egyszeri számmódosításra.

A rendszer a hirdetés lejárta után még egy hónapig megőrzi a hirdetést inaktív állapotban. Ez idő alatt beérkező újabb befizetés esetén újra lehet élesíteni az eredeti tartalommal a teljes anyagot.

A rendszer a hirdetés mellékleteként maximum 12 fotót kezel egy hirdetéshez (ebből 3 jár az alaphirdetésekhez). Ezek maximális feltöltési mérete 2 Mbyte, amit a rendszer lecsökkent megfelelő méretűre és "vízjellel" látja el. A hirdetés ideje alatt ezek a fotók bármikor cserélhetők, törölhetők. A hirdetés törlése esetén a fotók is törlődnek.

Minden egyéb kérdéses jogi esetben a Ptk. jogszabályai mérvadók.

Megosztom:

Ismerősöknek ajánlom Facebook-on ajánlom Twitter-en ajánlom Iwiw-en ajánlom
Jelenleg 6 látogató tartózkodik itt
Ingatlan terület átváltás
Innen:

Ide:


Cégünkről

Elérhetőségek

Jog

Webtérkép